GPS KOORDINAT

GPS KOORDINAT BENGKEL PARANG MENTAUS CRAFTS



N 03 degree 07.138'



E 102 degree 13.959'



Rabu, 3 November 2010

PARANG ATAU PISAU UNTUK MELAPAH


BESI SPRING 8" / KAYU SENA
TAJAM DAGING / HARGA RM 120



 BESI PEMOTONG KAYU 8" / KAYU KEMUNING RAJA
TAJAM DAGING / HARGA RM 90



BESI PEMOTONG KAYU 6" / KAYU KEMUNING RAJA
TAJAM DAGING / HARGA RM 80

Tak lama lagi Hari Raya Korban sesuai sangat kalau nak cari jenis parang melapah. Selalunya masjid di bandar atau taman,  banyak ekor lembu yang tumbang. Kalau ramai yang membantu membawa parang pisau, senang sikit kerja AJK masjid. Bak kata biras saya " Yang datang menolong tu ramai, tapi bawak kamera...". 
Sesiapa yang berminat kita ada banyak stok parang macam ni. Dalam masa 2 hari, anda akan menerima barangan yang dipesan.


6 ulasan:

  1. Salam, saya berminat untuk pisau yang terakhir ni... esok saya pergi bahau.malam baru sampai bahau barang kali Saya dari Kedah ni nak cari tak tau tempat. boleh hubungi saya 0194727878.

    BalasPadam
  2. ASSALAM, TOLONG BG LOKASI GPS

    BalasPadam
  3. salam,
    sy dri johor...berminat yg no 1 tu...bagaimana degn penghantaran boleh dipos ke

    BalasPadam
  4. nak tau lokasi gps tu nanti saya bertanya pada yang pakar dulu.

    ayamskudai: parang yang no 1 tu dah di jual nanti saya emailkan yang lain harga lebih kurang

    BalasPadam
  5. as salam abang zamri...bila nak update gambar parang2 dan pisau kecil dan juga item2 berharga bawah rm200.00...

    BalasPadam
  6. asmuri_wali@yahoo.com saya tggl di kedah.saya minat dg warisan melayu.seperti keris pisau dan yg lain2.saya ada cuba menbuat sarung dan hulu.tapi tak la cantik. klu blh saya igin comment dari abg zamri.

    BalasPadam