Blog Saya sudah berpindah

Anda akan dibawa ke Website baru secara automatik dalam masa 3 saat. Jika tidak, Sila Layari
https://mentauscraft.wordpress.com
dan kemaskini bookmark anda. Terima Kasih

TUKANG BESI DAN SARUNG PARANG: PARANG ATAU PISAU UNTUK MELAPAH

Khamis, 4 November 2010

PARANG ATAU PISAU UNTUK MELAPAH


BESI SPRING 8" / KAYU SENA
TAJAM DAGING / HARGA RM 120



 BESI PEMOTONG KAYU 8" / KAYU KEMUNING RAJA
TAJAM DAGING / HARGA RM 90



BESI PEMOTONG KAYU 6" / KAYU KEMUNING RAJA
TAJAM DAGING / HARGA RM 80

Tak lama lagi Hari Raya Korban sesuai sangat kalau nak cari jenis parang melapah. Selalunya masjid di bandar atau taman,  banyak ekor lembu yang tumbang´╗┐. Kalau ramai yang membantu membawa parang pisau, senang sikit kerja AJK masjid. Bak kata biras saya " Yang datang menolong tu ramai, tapi bawak kamera...". 
Sesiapa yang berminat kita ada banyak stok parang macam ni. Dalam masa 2 hari, anda akan menerima barangan yang dipesan.
´╗┐

7 Ulasan:

Di 4 November 2010 2:33 PTG, Blogger Mr Protokol berkata...

Salam, saya berminat untuk pisau yang terakhir ni... esok saya pergi bahau.malam baru sampai bahau barang kali Saya dari Kedah ni nak cari tak tau tempat. boleh hubungi saya 0194727878.

 
Di 7 November 2010 10:55 PTG, Anonymous Tanpa Nama berkata...

ASSALAM, TOLONG BG LOKASI GPS

 
Di 10 November 2010 6:07 PTG, Blogger ayamskudai@yahoo.com berkata...

salam,
sy dri johor...berminat yg no 1 tu...bagaimana degn penghantaran boleh dipos ke

 
Di 11 November 2010 4:04 PG, Blogger Zamri bin Wahid berkata...

nak tau lokasi gps tu nanti saya bertanya pada yang pakar dulu.

ayamskudai: parang yang no 1 tu dah di jual nanti saya emailkan yang lain harga lebih kurang

 
Di 26 April 2011 7:07 PTG, Anonymous Tanpa Nama berkata...

as salam abang zamri...bila nak update gambar parang2 dan pisau kecil dan juga item2 berharga bawah rm200.00...

 
Di 29 Februari 2012 8:45 PTG, Anonymous asmuri wali berkata...

asmuri_wali@yahoo.com saya tggl di kedah.saya minat dg warisan melayu.seperti keris pisau dan yg lain2.saya ada cuba menbuat sarung dan hulu.tapi tak la cantik. klu blh saya igin comment dari abg zamri.

 
Di 9 Julai 2015 12:19 PTG, Anonymous Tanpa Nama berkata...

Assalam bang...update la model terbaru 2015 ni...

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

Pautan pada catatan ini:

Buat Pautan

<< Laman utama