Blog Saya sudah berpindah

Anda akan dibawa ke Website baru secara automatik dalam masa 3 saat. Jika tidak, Sila Layari
https://mentauscraft.wordpress.com
dan kemaskini bookmark anda. Terima Kasih

TUKANG BESI DAN SARUNG PARANG: PENGUMUMAN

Jumaat, 18 November 2011

PENGUMUMAN

RENCANA TENTANG PEMBUATAN PARANG DI BENGKEL MENTAUS CRAFTS AKAN DI SIARKAN DALAM RANCANGAN MAJALAH 3.

TARIKAH : 19 HB. NOVEMBER 2011

MASA : 9.00 MALAM

JANGAN LEPASKAN PELUANG MENGENALI KAMI DENGAN LEBIH DEKAT SERTA PROSES PENGHASILAN BILAH DAN SARUNG PARANG.

19 Ulasan:

Di 19 November 2011 9:13 PTG, Blogger Zullism berkata...

Tahniah..:) baru tahu ada kilang parang kat simpang durian :)

 
Di 19 November 2011 9:17 PTG, Blogger 6shots berkata...

woohoo...tahniah2..tgh tgk kt tv

 
Di 19 November 2011 9:20 PTG, Anonymous mayong MSP berkata...

saya tgh tengok majalah 3 skrg ni bang

 
Di 19 November 2011 9:22 PTG, Blogger Aminhad berkata...

Moga Mentaus Craft semakin maju !

 
Di 19 November 2011 9:32 PTG, Blogger erre berkata...

tahniah en zamri...
tv3 dah siarankan...
mentaus parang .... insyaallah perniagaan en zamri berkembang... saya jugak mengucapkan syabas kepada anak en zamri yg menolong...(dah tak jumpa budak camtu skrg) ada masa saya datang nak memiliki gak paran mentaus ni... assalamualaikum....

 
Di 19 November 2011 9:35 PTG, Blogger Sang Purbakala berkata...

Segera saja teman buka blog ni. Sblm ni mmg x tahu. Bagus ada usahawan bumiputera yg hasilkan produk mcm ni. Very niche. Kena buat bilik pameran mcm ni. Butik. Tahniah bang.

 
Di 19 November 2011 9:41 PTG, Blogger Den berkata...

Assalamualaikum , Semoga Allah memberi rezeki yang melimpah ruah, dan meletakkan warga Mentaus di kalangan pejuang agama, bangsa dan negara serta meletakkan kita semua dikalangan orang yang sentiasa bersyukur atas nikmat Allah. Amin

 
Di 19 November 2011 9:41 PTG, Anonymous Cikgu Hairul berkata...

Tahniah bang, masuk majalah 3.

 
Di 19 November 2011 9:42 PTG, Anonymous Tanpa Nama berkata...

Ya, saya ada menonton... bila nak datang jual kt Kelantan Bang..

 
Di 19 November 2011 9:47 PTG, Anonymous Tanpa Nama berkata...

boleh beritahu bila & di mana pameran/jualan yang akan datang?

 
Di 19 November 2011 9:55 PTG, Blogger Ruduanomar berkata...

A,kum Bang Zamri, tak sangka koleksi parang boleh saya perolehi bersebelahan kampung saya aja. Insyaallah cuti sekolah ni saya ke Jelebu bila saya balik kampung di Lenggeng..

 
Di 20 November 2011 10:55 PG, Blogger abe amri berkata...

tahniah..

 
Di 20 November 2011 11:41 PG, Anonymous halim berkata...

salam bang...dengan izin allah..saya bersama rakyat malaysia mendoakan perniagaan pandai besi abg akan terkenal di peringkat dunia...moga abg mendapat rzki lbh lagi..

 
Di 20 November 2011 12:22 PTG, Anonymous Abd Aziz berkata...

Assalamualaikum
Anda seharusnya mengambil langkah2 keselamatan dalam memproses parang. Pertama, dengan menggunakan safety goggles untuk melindungi mata anda. Kedua, ialah dengan menggunakan ear guards untuk mengelakkan kerosakkan pendengaran.Dan lain2.
Semoga anda berjaya dan murah rezeki.InsyaAllah

 
Di 20 November 2011 4:22 PTG, Anonymous Tanpa Nama berkata...

Salam... tahniah atas kejayaan tuan, saya amat berminat untuk mengetahui kelebihan2 mata pisau dari rail kereta api, spring lori, spring land roover dan sapanar hidup dari german, supaya dapat membuat pilihan untuk tempahan pisau.. wassalam

 
Di 21 November 2011 2:06 PTG, Anonymous baguznet berkata...

Alhamdulillah...
tak dpt tgk live kat tv tapi dpt jumpa donlod version. Tahniah!

 
Di 21 November 2011 5:01 PTG, Anonymous nandre shah alam berkata...

lepaih ni zamri glamer abih la, dia dah masok TV, sabtu lepaih

 
Di 22 November 2011 3:08 PTG, Anonymous avie berkata...

Tengok M3 baru search blog ni...
cantikla en Zamri. Mentaus Kraf ada khidmat dropshipper tak?

 
Di 23 November 2011 3:02 PG, Anonymous zamri wahid berkata...

Terima kasih kepada yang memberi sokongan dan nasihat. Insya Allah kami akan perbaiki diri dan mantapkan kualiti.

 

Catat Ulasan

Langgan Catat Ulasan [Atom]

Pautan pada catatan ini:

Buat Pautan

<< Laman utama